Til de rigtig mange kopper i en fart

På uddannelse

BUNN
Hvis du er træt af at høre dine kollegaer snakke om den sure kaffe på arbejdet. 

Det amerikanske firma BUNN har udviklet et system til filterkaffebrygning, hvor det vand der løber gennem kaffebønnerne, løber gennem et bruserhoved, således at der er spredning på. Der brygges ved et bypass system, hvor vandmængden på skift løber gennem kaffen og styres udenom. Dette system gør at brygge tiden afkortes i forhold til andre systemer og ikke mindst gør det, at kaffens smag er langt bedre, da der ikke trækkes så mange bitterstoffer ud.

Dette anlæg brygger 2 x  5,7 l. kaffe på ca. 6 minutter. Der brygges direkte ned i en lufttæt beholder hvorfra der tappes. Kaffen holder sig fint i mange timer efter brygning. Beholderen – Serveren – er flytbar, derfor anbefales det, at man har flere stk. af den.

Bryggeren kan indstilles til halve og hele portioner, så den dag man er få, brygger man blot en ½ beholder på 2,85 l. og når der er mange, brygges der ad nogle gange i flere beholdere.  Og da kaffen holder sig så fint i disse beholdere, kan man vælge at brygge i god tid. Lade kaffen blive på beholderen, og servere direkte fra den flytbare beholder.

BUNN bryggeanlæg er strømbesparende, da den lufttætte beholder holder kaffen varm i mange timer, uden at der skal bruges strøm.

Kaffe filterbrygger fra BUNN til direkte tilslutning af vand. Der skal opsættes blødgøringsfilter. Fra anlægget kan der aftappes varmt vand til te. 

BUNN Smartwave er en filterkaffebrygger med direkte vandindtag og tevandsaftapning.

  • Energispare-funktion når maskinen ikke kører
  • Splashguard teknologi beskytter brugeren mod skoldning
  • Velegnet til at betjene mange på en gang
  • Velegnet til møder

Tilvalg og andre muligheder

Egro One Touch pure coffee
Op til 400 kopper
Ring for pris
BUNN mgh kværn
Hurtig præcisionskværn
Ring for pris
BUNN Smartwawe
Rigtig god enkeltbrygger
Ring for pris
BUNN Server med stand
Holder kaffen varm og frisk længe
Ring for pris
BUNN Serverstand
Giver den rigtige tappeafstand
Ring for pris
BUNN Server
Til 3,8 eller 5,7 liter brygget kaffe
Ring for pris