Koldtvandsanlæg

Kvalitet og miljø

Vores drikkevand i Danmark er underlagt streng kontrol og i langt de fleste tilfælde, er det renere end det vand vi køber på flasker. Samtidig er det helt uden emballage, som ellers skal håndteres i store sække eller papkasser, hvis i de ikke ryger direkte i pantautomaten - alle sammen er besværlige og dyre løsninger. Med et koldtvandsanlæg slipper man for at skulle håndtere de tomme flasker og miljøet er den store vinder.

koldtvandsanlæg

Koldtvandsanlæg til alle behov

Det er helt enkelt. Vi installerer en køler under vasken, på køkkenbordet eller som en selvstændig station, monteret direkte på vandforsyningen, og hvis man ønsker kulsyrevand, kan det også lade sig gøre – også direkte ud af hanen.
Er det til den store kantine, der skal betjene flere hundrede brugere i frokostpausen, eller til den private husholdning, der er træt af at slæbe vandflasker fra supermarkedet og hjem og så tilbage til pantautomaten, så har vi en løsning der passer.
Der er mange modeller og typer koldtvandsanlæg, som arbejder på forskellig måde. Det er vigtigt at vælge det rigtige anlæg, hvilket oftest er bestemt af hvor mange der skal bruge anlægget. På anlægget bestemmes det af hvor mange liter det kan køle i timen. Vi har anlæg der kan køle fra 20 – 200 liter i timen (L/T), hvilket kan dække de fleste behov.

Gode besparelser

Når anlægget er installeret, kan man læne sig tilbage kigge på besparelserne.
Det eneste det koster, er hvad vandet i vandhanen koster samt evt. kulsyre og lidt strøm.
Det er helt sikkert billigere end at hente vand på flaske, og tager man besparelsen på tidsforbrug med i betragtning, er det helt sikkert værd at glæde sig over.

Kontakt os for yderligere information eller tilbud