Bunn ICBA Dobbelt kaffebrygger

Kontakt os for pris

Højkapacitets kaffebrygger til fast vandtilslutning

Varenummer (SKU): 376000000 Kategori:

Beskrivelse

BUNN har udviklet et system, hvor det vand der løber gennem kaffebønnerne, løber gennem et bruserhoved, således at der er spredning på. Der brygges ved et bypass system, hvor vandmængden på skift løber gennem kaffen og styres udenom. Dette system gør at brygge tiden afkortes i forhold til andre systemer og ikke mindst gør det, at kaffens smag er langt bedre, da der ikke trækkes så mange bitterstoffer ud.

Dette anlæg brygger 2 x 5,7 l. kaffe på ca. 6 minutter. Der brygges direkte ned i en lufttæt beholder hvorfra der tappes. Kaffen holder sig fint i mange timer efter brygning. Beholderen – Serveren – er flytbar, derfor anbefales det, at man har flere stk. af den.

Bryggeren kan indstilles til halve og hele portioner, så den dag man er få, brygger man blot en ½ beholder på 2,85 l. og når der er mange, brygges der ad nogle gange i flere beholdere. Og da kaffen holder sig så fint i disse beholdere, kan man vælge at brygge i god tid. Lade kaffen blive på beholderen, og servere direkte fra den flytbare beholder.

BUNN bryggeanlæg er strømbesparende, da den lufttætte beholder holder kaffen varm i mange timer, uden at der skal bruges strøm.

Kaffe filterbrygger fra BUNN til direkte tilslutning af vand. Der skal opsættes blødgøringsfilter. Fra anlægget kan der aftappes varmt vand til te.

Dobbelt filterbryggeranlæg med direkte vandindtag og tevandsaftapning.
Høj kapacitet. Brygger direkte i flytbar beholder.
Fås i forskellige størrelser. Med eller uden stander.

Kontakt os for yderligere information og pris