Moccatime

Milk Jug, Bornholms Keramikfabrik

 

Milk Jug i farven Rhubarb.

 

En håndlavet milk jug / mælkekande fra ikoniske Bornholms Keramikfabrik med en kapacitet på 500 ml. Kanden fås i forskellige farver, som komplementerer de velkendte Ø-kopper rigtig smukt.

 

Til dig som værdsætter godt håndværk eller mangler den perfekte gave – eventuelt kombineret med en god kaffe eller te.

450,00 kr. (360,00 kr. ekskl. moms)

Milk Jug fra Bornholms Keramikfabrik

 

Den smukke mælkekande fås i flere forskellige farver og nuancer og passer perfekt til at servere mælk til kaffen i. Kanden har en kapacitet på 500 ml og passer derfor også fint til en kande saftevand fx.

 

Både kanden her og de velkendte Ø-kopper er designet til at blive sammensat på kryds og tværs alt efter din personlige stil.

 

Alle produkter drejes, brændes og glaseres på fabrikken på Bornholm. Da alt er håndlavet, er der ikke to produkter, der er 100% ens, hvormed glasur og farve kan variere fra produkt til produkt. Det gør varerne unikke og særlige på hver deres måde og er din garanti for autencitet i det produkt, du køber.

 

Fabrikken fører den gamle bornholmske tradition for keramisk håndværk videre med fokus på bæredygtig keramikproduktion. Således genbruges alle overskydende materialer, og alle kopperne er lavet af restmaterialer, både hvad angår ler og glasurer. Men bæredygtigheden stopper ikke her, for al strøm til produktionen er baseret på sol, vind og biomasse.

 

Se hele sortimentet fra Bornholms Keramikfabrik her.

 

Tekniske specifikationer

 

  • Mål: Ø: 10 cm H: 13 cm
  • Kapacitet: ca. 500 ml
  • Materiale: Keramik
  • Rengøring: Koppen tåler opvaskemaskine
  • Produktion: Bornholm
  • Producent: Bornholms Keramikfabrik
  • Variationer fra billedets farve kan forekomme