Moccatime

Ø-kop Original, Bornholms Keramikfabrik

 

Den originale Ø-kop i farven Autumn Breeze.

 

En håndlavet keramik kop fra  ikoniske Bornholms Keramikfabrik. Kopperne fås i flere forskellige smukke farver som med fordel kan blandes for et varmt og nuanceret udtryk.

 

Til dig som værdsætter godt håndværk eller mangler den perfekte gave – eventuelt kombineret med en god kaffe eller te.

195,00 kr. (156,00 kr. ekskl. moms)

Ø-kop Original fra Bornholms Keramikfabrik

 

Den smukke Ø-kop ligger godt i hånden, og fås i mange forskellige farver og nuancer. Ø-kopperne er designet til at blive sammensat på kryds og tværs alt efter din personlige stil. Alle kopper kan nemt stables og er i det hele taget skabt til at blive brugt.

 

Alle produkter drejes, brændes og glaseres på fabrikken på Bornholm. Da alt er håndlavet, er der ikke to kopper, der er 100% ens, hvormed glasur og farve kan variere fra produkt til produkt. Det gør varerne unikke og særlige på hver deres måde og er din garanti for autencitet i det produkt, du køber.

 

De smukke håndlavede Ø-kopper er Bornholms Keramikfabriks signaturprodukt. Fabrikken fører den gamle bornholmske tradition for keramisk håndværk videre med fokus på bæredygtig keramikproduktion. Således genbruges alle overskydende materialer, og alle kopperne er lavet af restmaterialer, både hvad angår ler og glasurer. Men bæredygtigheden stopper ikke her, for al strøm til produktionen er baseret på sol, vind og biomasse.

 

Se hele sortimentet fra Bornholms Keramikfabrik her.

 

Tekniske specifikationer

 

  • Mål: Ø: 7,5 cm H: 7,0 cm
  • Kapacitet: ca. 200 ml
  • Materiale: Keramik
  • Rengøring: Koppen tåler opvaskemaskine
  • Produktion: Bornholm
  • Producent: Bornholms Keramikfabrik
  • Variationer fra billedet kan forekomme, da alle kopper er håndlavede