Moccatime

WMF 1500S+

Fuldautomatisk, højkvalitets espressomaskine til 2 slags hele bønner, frisk mælk og mulighed for kakao.

 

WMF 1500S+ er brugervenlig og intuitiv og med en kapacitet på op til 180 kopper om dagen.

 

Kontakt os for pris på telefon 5120 1898

WMF 1500S+

 

10″ touchscreen kan brygge espresso, alm. kaffe, cappuccino, café latte m.fl. med frisk mælk og har også mulighed for kakao. Maskinen er en model til fast vandtilslutning og har gode animerede guides til den daglige rengøring.

 

WMF 1500 S+ kombinerer pålidelig ydeevne med intuitiv betjening. Den kan skræddersyes til at opfylde dine behov og tilfredsstille dine medarbejdere og kunders præferencer. Du er sikret premium kaffespecialiteter og langsigtet pålidelighed, præcis som du altid kan forvente af en WMF maskine.

 

Brugervenligheden er i top, så du er sikret effektivitet i både betjente og selvbetjeningsmiljøer.

 

Bønnebeholder

 

For maksimal variation kan de (op til) tre beholdere på WMF 1500 S+ fyldes med 2 typer kaffebønner, chokoladepulver eller twin toppings. For at optimere deres visuelle effekt deler tragtene et koordineret design, og hver kommer med et låsbart låg. Derudover er de aftagelige og tåler opvaskemaskine for nem rengøring.

 

Touchscreen

WMF 1500 S+ inviterer øjeblikkeligt til interaktion med dens attraktive 10″ farveberøringsskærm, der byder på realistiske produktafbildninger. Displayet er perfekt til at præsentere ernæringsoplysninger. 
Det farverige 10” touch-display giver dig også muligheder for at øge salg eller promovere særlige budskaber gennem iøjnefaldende annoncering. Så mens dine kunders eller medarbejderes drikkevarer bliver tilberedt, kan du drage fordel af deres tid og opmærksomhed.

Tekniske specifikationer

 

  • Kapacitet: 180 kopper pr dag
  • Kapacitet vandtank: 4,5 liter eller tilslutning til fastvand
  • Kapacitet bønnebeholder: højre og venstre 1100 g og den i midten 550 g
  • Mål B x H x D: 32, 5 x 70,6 x 59 cm
  • Vægt: 37 kg

Fri fragt ved køb over 599 kr.