Moccatime

WMF 5000S+

Fuldautomatisk, intuitiv espressomaskine med stor touchscreen til 2 slags hele bønner og frisk mælk og kakaomodul.

 

WMF 5000S+ er kan brygge op til 250 kopper om dagen.

 

Kontakt os for pris på telefon 5120 1898

WMF 5000S+

 

Maskinen har en stor intuitiv touchscreen kan lynhurtigt brygge espresso, alm. kaffe, cappuccino, café latte m.fl. med frisk mælk og har endvidere et kakaomodul. Maskinen er til fast vandtilslutning og har gode animerede guides til den daglige rengøring. Du får en brugervenlig maskine, som er nem at betjene og som består af komponenter af høj kvalitet med fremtidssikret digital tilslutning.

 

Af særlige funktioner kan nævnes din mulighed for parallel tilberedning af kaffe og varmt vand, da alle 400 V-modeller af WMF 5000 S+ kan udskænke kaffedrikke og varmt vand samtidig.

 

Takket være den valgfrie 2-mælksløsning kan du også tilbyde dine medarbejdere eller kunder to forskellige mælketyper som fx fedtfattig, soja- eller laktosefattig mælk som alternativ til almindelig mælk. Den automatiske omskifterventilfunktion sikrer, at de to mælketyper ikke kommer i kontakt med hinanden, og kun den valgte mælketype bruges til at tilberede drikkevaren.

 

Kort sagt kombinerer WMF 5000S+ fremragende kaffeforkælelse med ubesværet betjening i ethvert miljø. Vigtigst af alt er den pålidelig, så I kan læne jer tilbage og nyde kaffeprodukterne uden bekymringer i mange år fremover.

 

Maskinen er bygget til at brygge op til 250 kopper om dagen.


Intuitivt touchdisplay

Det 10” store farve touch display på WMF 5000 S+ inviterer øjeblikkeligt til interaktion med realistiske produktafbildninger. Navigationen er intuitiv ved at bruge velkendte berørings- og strygemenuer. 
Displayet er perfekt til at præsentere ernæringsoplysninger, og kan også bruges til at vise videoer, for eksempel for at promovere særlige tilbud eller budskaber på bestemte tidspunkter af dagen.

Tekniske specifikationer

 

  • Kapacitet kaffedrikke: 250 kopper om dagen
  • Kapacitet bønnebeholdere: højre og venstre 1100 g og den centrerede beholder 700 g
  • Mål B x H x D: 32, x 71,6 x 59 cm
  • Vandforsyning: Fast vandtilslutning
  • Vægt: 37 kg

Fri fragt ved køb over 599 kr.