Moccatime

Jura S8 Moonlight Silver

Fuldautomatisk espressomaskine til hele bønner og frisk mælk. Flot design med touchdisplay med en bred vifte af kaffespecialiteter.

12.495,00 kr. (9.996,00 kr. ekskl. moms)

Varenummer 15202 Kategorier , ,
Jura S8 (EA)

 

Espressomaskine i farven “Moonlight Silver” med et flot design og en bred vifte af kaffespecialiteter.

 

Det 4,3” store og intuitive touch display, gør det let at vælge din foretrukne kaffespecialitet. Du får en OneTouch espressomaskine, som giver dig mulighed for at tilberede 15 lækre kaffespecialiteter med og uden mælk. Fælles for alle drikke er, at styrke, mængde og evt. mælk kan indstilles, når brygningen er sat i gang eller under standardindstillingerne.

 

Touch displayet giver dig også adgang til maskinens øvrige indstillinger og rengøringsprogrammer – blot ved et tryk på skærmen. Jura S8 (EA) er en utroligt brugervenlig espressomaskine, som guider dig igennem ethvert trin – uanset om det er under brygning eller rengøring.

 

Maskinen er udstyret med Juras professionelle kværn, der er særdeles støjsvag, og som på samme tid sikrer den absolut bedste aroma i den færdige kop kaffe – ifølge Jura tilbereder maskinen kaffe med op til 12% mere aroma end tidligere.

 

S-serien er en premium maskine, som kendetegnes ved sine rene linjer samt symmetriske og harmoniske design – den kompakte størrelse kombineres med nogle af de bedste teknologier fra Jura – bl.a. P.E.P-funktion og Claris Smart filtersystemet.

 

Jura S8 (EA) er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid – dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

 

S-serien har vundet både IF design award samt Reddot Award i 2018.

 

Jura S8 leveres Inkl. Smart Connect. Jura Smart Connect gør det muligt at styre din espressomaskine via Bluetooth og mobil apps – til iOS og Android. Smart Connect monteres let i maskinen, hvorefter du trådløst kan kommunikere og programmere maskinen.

 

Maskinen leveres med dansk menu.

 

 

Tekniske specifikationer

 

 • P.E.P (Pulse Extraction Process)
 • AromaG3 kværn
 • Touchdisplay – flot og nemt at betjene
 • 5 – 16 gram kaffe i bryggeenheden
 • Flat White funktion
 • 10 kaffe styrker
 • Højdejusterbart kaffeudløb 72 – 118 mm
 • 1,9 liter vandtank
 • 280 g friske bønner i bønnebeholderen
 • Mål (B x D x H): 28 × 34,8 × 43,9 cm
 • Maskinen bruger Claris SMART filter

 

Maskinen fås også i farven Chrome.

 

Jura garanterer reservedele til maskinerne i 10 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en klog langtidsinvestering.