Moccatime

Mazzer Super Jolly Sort

Mazzer Super Jolly er en af de mest kendte Mazzer kværne. Dens malekvalitet, brugervenlighed og holdbarhed gør den til det bedste valg for mange små til mellemstore caféer, samt private hjem, som ønsker det bedste.

 

Den kværner direkte ned i portafilteret og er topbetjent med knapper til enkelt- eller dobbelt shot.

 

Farve: Mat sort

8.995,00 kr. (7.196,00 kr. ekskl. moms)

Mazzer Super Jolly Electronic

 

Dette er en professionel espressokværn, som maler kaffen direkte i espressomaskinens portafilter, og du får altid friskmalet kaffe til din espresso.

 

Betjeningspanelet er placeret på toppen af ​​kværnen, og du kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltshot. Derudover er der en knap til manuel tilstand, hvor kværnen kværner så længe knappen holdes nede.

 

Enkelt- og dobbeltdosisfunktionen kan finjusteres, så du får præcis den mængde kaffe, du ønsker. Det digitale display er desuden udstyret med en skudtæller. Menuen er yderst brugervenlig, og det er ikke noget problem at ændre formalingstiden.

 

Mange cafeer foretrækker Mazzer Super Jolly, men kværnen er også populær i private hjem, da kværnebladene maler kaffe til en dobbelt espresso på kun 8-9 sekunder.

 

Mazzer Super Jolly er støjsvag i brug, så det er muligt at holde snakken i gang, selvom møllen maler kaffe. Lyden fra kværnen er nærmest “turbine-agtig” og giver et indtryk af mekanik i høj klasse.

 

Statisk elektricitet, som er et problem med mange kaffekværne, er ikke et problem for Super Jolly, da alle elektriske dele er fuldstændig isoleret fra kværnens metaldele.

 

Bønnebeholderen rummer op til 1,2 kg kaffebønner og har en smart bund, som gør det muligt at tage beholderen ud for påfyldning, selvom den ikke er tømt.

 

Bemærk: Alle espressokværne er testet, inden de forlader Mazzer-fabrikken, som ligger nær Venedig i Italien. Selvom kværnene rengøres inden efter test, kan du altid finde spor af kaffe selv i helt nye kværne.

 

Vigtigt: Ved finjustering af formalingsjusteringen skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner, eller kværnen skal køre, så slibebladene roterer.

 

Stamper og støtte til stamping medfølger.

 

Tekniske specifikationer

 

  • Power: 350 W
  • Kværnblade, flade: Ø 64 mm
  • Kværnhastighed – omdrejninger pr minut: 1400 (50 Hz) / 1600 (60 Hz)
  • Kapacitet bønnebeholder: 1,2 kilo
  • Farve: Mat sort
  • Mål: B x D x H 24 x 42 x 61 cm
  • Vægt: 14 kilo
  • Fås på bestilling i flere farver: Pure white, Matt black, Silver, Polished aluminium, Dark red, Bright red