Moccatime

Jura Claris Smart+ filter

Jura Claris Smart+ vandfilter fjerner kalk, renser dit vand og forlænger din maskines levetid.

 

Den indbyggede chip i filteret giver dig bl.a. besked om, hvornår kapaciteten er opbrugt, og som noget helt nyt reducerer filteret nu også kalk i bunden af maskinens vandtank.

125,00 kr. (100,00 kr. ekskl. moms)

Jura Claris Smart+ vandfilter  (1 stk)

 

Jura Claris Smart+ filteret anvender moderne RFID (Radio-frequency Identification) teknologi, så espressomaskiner med IWS (intelligent water system) selv registrerer, at filteret er i vandtanken.

 

Espressomaskinerne, der anvender dette filter, vil automatisk aktivere filteret, skylle det igennem samt tilpasse sig vandets hårdhed. Maskinen indsamler kontinuerligt informationer omkring filterets brug og angiver i displayet, når filterets kapacitet er opbrugt.

 

Filteret passer til alle Juras espressomaskiner, der er udstyret med I.W.S. (Intelligent Water System).

 

Som noget nyt indeholder den nederste del af filteret nu en kapsel med naturlige, aktive ingredienser, der stabiliserer vandet i vandtanken og dermed reducerer kalkaflejringer i bunden af tanken.

Akkurat som tidligere anvender den øverste del af Claris Smart+ filterpatronen selvfølgelig ioner og aktivt kul, som vha. up-flow princippet filtrerer præcis den mængde vand, der skal anvendes til den ønskede kaffespecialitet.

 

Ved at vælge Claris Smart+ øger du beskyttelsen, produktsikkerheden og levetiden på din kaffemaskine, så du kan nyde den perfekte kop kaffe – hver gang.

 

Fordele med Claris Smart vandfilter

 

  • Maskinen genkender automatisk vandfilteret og ved derefter, at maskinen bruger filter.
  • Smart filteret skylles automatisk, når filteret indsættes.
  • Tager du vandfilteret ud af vandtanken ved maskinen, at den nu skal bruge afkalkning og vil bede om dette.
  • Ved opstart skal du indtaste vandets hårdhed og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 40 og 60 liter.
  • Udskiftes efter ca. 50 – 60 liter vand.
  • Forlænger maskinens levetid – renser vandet for kalk og urenheder hvilket giver bedre kaffesmag.

 

Kalk er enhver kaffemaskines værste fjende. Det handler derfor om, at passe godt på din espressomaskine og opnå optimal beskyttelse mod kalk og den bedste vandkvalitet. Og det er hvad Jura Claris Smart vandfilter hjælper dig med.

 

En kop kaffe består af hele 98% vand. Desto renere dit vand er desto bedre kommer din kaffe til at smage.

 

Jura Claris Smart+ forebygger mod kalkaflejringer og filtrerer vandet for kalk og urenheder. På den måde opnår du den mest optimale vandkvalitet. Mineraler og fluorforbindelser, som er vigtige for dit helbred, bibeholdes.