Moccatime

Jura Cool Control (EB) 1 liter, sort

Denne Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, der passer til alle Juras privat- og erhvervsmaskiner, som kan lave mælk. Perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte helt nemt og bekvemt.

2.375,00 kr. (1.900,00 kr. ekskl. moms)

Jura Cool Control, 1,0 liter

Denne Cool Control er en ny teknisk og visuel opdateret udgave af den smarte mælkekøler, der passer til alle Juras privat- og erhvervsmaskiner, som kan lave mælk.

 

Det nye ovale design, giver Cool Control’en et nyt og mere tidløst look. Du finder en niveau-indikator i låget, som viser, hvor meget mælk der er tilbage i beholderen, og om der skal fyldes mere på. Den aktuelle mælketemperatur vises desuden i displayet. Låget er udført i 1,5 mm tyk, børstet stål med integreret låsemekanisme, som gør det muligt at sikre/kontrollere adgangen til opbevaringen og påfyldningen af mælk. Der medfølger nu også et transparent låg, som slutter helt tæt om metalbeholderen. Låget gør det muligt at opbevare overskydende mælk i køleskab natten over for dermed at slukke for Cool Control’eren og spare strøm for natten.

 

Det elegante, slanke og stilrene design sikrer, at Cool Control’en finder plads og anvendelse mange steder – både i tekøkkenet på arbejdet, i mødelokalet eller derhjemme. Også hvor pladsen er trang.

 

Mælkekøleren har en kapacitet på 1 liter og tilsluttes direkte til stikkontakten, hvorefter den indbyggede køler sørger for at holde mælkens temperatur på 4°C. Den indvendige beholder af rustfrit stål fyldes let, uden at den behøver at blive fjernet fra mælkekøleren – alle dele, der kommer i direkte kontakt med mælken kan vaskes i opvaskemaskinen, så rengøringen er hurtig og nem.

 

Cool Control’eren kan tilsluttes trådløst til din Jura espressomaskine via en trådløs transmitter (købes separat). Denne transmitter gør, at det ikke er muligt at lave mælkedrikke, hvis Cool Control’eren er tom. Bemærk, hvis din espressomaskine ikke har integreret bluetooth modul, kræver det, at du køber en Smart Connect seperat, således maskinen og Cool Control kan snakke sammen.

 

Denne Cool Control fungerer ligeledes med Wifi via en Wifi Connect (købes separat).

 

 

Tekniske specifikationer
  • Indikation af mælkeniveau samt temperatur øverst
  • Fungerer med Bluetooth og er forberedt til WiFi (køb Wifi Connect separat)
  • Beholder, låg og rør tåler opvaskemaskine for maksimal hygiejne
  • Kompatibel med alle Juras erhvervs- og privatmaskiner med mælkefunktion
  • Kapacitet: 1,0 liter
  • Mål (BxHxD): 14,5 x 19 x 26 cm
  • Vægt: 2,4 kg
  • Kabellængde: 1,8 m
  • Farve: Sort (fåes også i hvid)