Moccatime

Jura Rensetabletter 3-fase, 6 stk.

Alle Jura espressomaskiner anbefales rengøring efter ca 200 kopper kaffe. Disse tabletter fra Jura sikrer både effektiv rengøring og langvarig beskyttelse af din Jura espressomaskine.

 

1 pakke indeholder 6 stk. tabletter.

99,00 kr. (79,20 kr. ekskl. moms)

Jura Rensetabletter

 

Tabletterne giver effektiv rengøring og langvarig beskyttelse med særlig 2 i 1 effekt – tabletterne både rengør og beskytter nemlig din espressomaskine. 

 

Udvalgte features

 

  • Passer til alle Jura espressomaskiner
  • 2 i 1 rensetablet
  • Rengøringstablettene indeholder ingen fosfater
  • Effektiv rengøring – langvarig beskyttelse
  • TÜV-certificeret hygiejne

 

Vedligeholdelse af din Jura espressomaskine og en hygiejnisk håndtering af mælk, kaffe og vand er afgørende for, at kaffekvaliteten forbliver på højeste niveau.

 

Det integrerede, elektronisk styrede rengøringsprogram fjerner pålideligt kaffefedt fra bryggeenheden til kaffeudløbet. Den renser ikke kun, men giver også alle komponenter et lag, der giver langvarig beskyttelse mod kaffefedt. Det hele sker med et tryk på en knap og uden kontakt med maskinens indre.

 

Rengøring: Den særlige formel løsner effektivt kaffefedt og partikler i bryggeenheden og sien. Vand opvarmet til 80 °C skylles grundigt igennem disse komponenter indvendigt og udvendigt.

 

Beskyttelsen: Særlige aktive ingredienser forsegler overfladerne på de tilsvarende komponenter og beskytter dem på lang sigt mod kafferester og fedt.

 

Resultatet: En hygiejnisk ren espressomaskine som er klar til at servere dejlige kaffespecialiteter og dermed den ultimative nydelse med bare ét tryk på en knap.

 

Jura’s rensetabletter er Fosfatfrit. Der er tradition for en klar strategi for miljø og bæredygtig udnyttelse af ressourcer og energi ved Jura. Den optimerede beskyttelsesformel garanterer TÜV-certificeret hygiejne til din espressomaskine, samtidig med at miljøet beskyttes.

 

Pakken indeholder 6 tabletter.