Moccatime

BWT Filterkande

Filterkanden er perfekt til blødgøring af vandet, før det hældes i din espressomaskine. Den rummer 2,7 liter vand og et filter kan rense vand svarende til ca. 100 opfyldninger, førend det bør skiftes.

 

Designet er desuden tilpasset lågen i dit køleskab.

 

Filterkanden leveres med 2 vandfiltre.

273,00 kr. (218,40 kr. ekskl. moms)

BWT Penguin filterkande forlænger din espressomaskines levetid

 

Filterkanden indeholder et udskifteligt filter, som fjerner kalk samt stoffer som bly og kobber, samtidig med at den med sin patenterede teknologi (MG2+) tilfører værdifuld magnesium til vandet. Det betyder, at vandet smager mere friskt, da MG2+ formlen opfattes blødere i munden.

 

Kanden rummer 2,7 liter vand og er designet, så den passer til de fleste køleskabsdøre. Dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Det anbefales dog, at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt. I låget findes der en åbning til påfyldning samt et digitalt display, der viser antal påfyldninger. Ved udskiftning af filteret skal du holde knappen nede i ca. 10 sekunder, så tælleren nulstilles.

 

Der medfølger 2 filtre i pakken her.

 

Dine fordele
  • Tilpas dit vand til din hverdag
  • Digitalt display i låget
  • Passer i de fleste køleskabsdøre
  • Bedre smag og aroma i dit vand
  • Højere kvalitet drikkevand
  • Et bedre alternativ til flaskevand

 

Slip for kalk i kaffemaskine og elkedel

Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både espressomaskiner, elkedler samt andre husholdningsapparater. Filterkanden med magnesium-mineralisering er det smarte alternativ til flaskevand. Vand på flaske hører fortiden til – det samme gælder det slæberi og den plads til opbevaring, der er forbundet med dem.

 

Den bæredygtige løsning

Med BWT Penguin filterkande, kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Det hjælper både på CO2-emissioner og i kampen mod klimaændringer. Med en filterkande fra BWT er du med til at reducere forbruget af éngangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene.