Moccatime

BWT Magnesium Filtre (refill 3 stk.)

1 pakke med 3 filtre til BWT filterkanden, som fjerner kalk samt stoffer som bly og kobber og tilfører magnesium til vandet. Det betyder, at vandet smager mere friskt.

 

Dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Det anbefales dog, at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt.

178,00 kr. (142,40 kr. ekskl. moms)

3 stk. filter til BWT Penguin filterkande, som forlænger din espressomaskines levetid

Filteret fjerner kalk samt stoffer som bly og kobber, samtidig med at den med sin patenterede teknologi (MG2+) tilfører værdifuld magnesium til vandet. Det betyder, at vandet smager mere friskt, da MG2+ formlen opfattes blødere i munden.

 

Dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Det anbefales dog, at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt.

 

Dine fordele
  • Tilpas dit vand til din hverdag
  • Digitalt display i låget
  • Passer i de fleste køleskabsdøre
  • Bedre smag og aroma i dit vand
  • Højere kvalitet drikkevand
  • Et bedre alternativ til flaskevand

 

Slip for kalk i kaffemaskine og elkedel

Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både espressomaskiner, elkedler samt andre husholdningsapparater. Filterkanden med magnesium-mineralisering er det smarte alternativ til flaskevand. Vand på flaske hører fortiden til – det samme gælder det slæberi og den plads til opbevaring, der er forbundet med dem.

 

Den bæredygtige løsning

Med BWT Penguin filterkande, kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Det hjælper både på CO2-emissioner og i kampen mod klimaændringer. Med en filterkande fra BWT er du med til at reducere forbruget af éngangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene.