Handelsbetingelser – Privatsalg/BtC

www.moccatime.dk ejes og drives af:

Moccatime ApS
Theilgaards Allé 3C
DK-4600 Køge
CVR. nr.: 38856790

Telefon: 51 20 18 98
E-mail: info@moccatime.dk

Disse handelsbetingelser er gældende for alle køb af varer foretaget på www.moccatime.dk til levering i Danmark:

Bestilling

Varer kan bestilles på www.moccatime.dk, via mail på info@moccatime.dk, via telefon på 51 20 18 98 eller ved fysisk fremmøde i vores showroom på Theilgaards Allé 3C 4600 Køge.

Alle priser i vores webshop er oplyst inklusiv moms for alle private kunder og eksklusiv moms for erhvervskunder (kræver login og forudgående kreditvurdering). Vores priser tilpasses løbende til de gældende markedspriser, og der vil være tilbudspriser, som er tidsbegrænsede, eller betinget af et antal eller en volumen.

Der tages forbehold for fejl i tekster og priser samt for midlertidigt udsolgte eller udgåede varer. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt der er tale om en tydelig og/eller væsentlig fejl.

Betaling

Varer kan betales med kreditkort (Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/Mastercard og Visa Elektron), Mobilepay, EAN-fakturering eller ved efterfølgende fakturering (BtB-kunder med gyldigt login). Vi opkræver ikke gebyr for betaling med kreditkort.

Vi trækker først beløbet for ordren ved afsendelse fra vores lager. Ved forudgående aftale om del-levering trækkes det samlede beløb for hele ordren, når de første varer sendes fra vores lager. De manglende varer eftersendes, så snart de er på lager igen.

Selve betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet QuickPay, som opererer med det højeste niveau af sikkerhed og er certificeret af PCI Security Standards Council. 

Levering

Vi leverer alle varer i Danmark med PostNord og tilbyder levering til valgfri pakkeshop eller med omdeling til privat- og erhvervsadresser. 

Fragtpriserne er kr. 49,00 for levering til valgfri pakkeshop og kr. 79,00 for levering med omdeling. Vi tilbyder gratis fragt til valgfri pakkeshop ved samlet køb for over kr. 599,00. 

Varer kan også afhentes gratis i vores showroom indenfor den normale åbningstid eller 24/7 i vores udendørs pakkeboks. 

Bemærk, at enkelte espressomaskiner kræver specialhåndtering og derfor ikke er omfattet af de normale fragttilbud. Vi vil, i disse tilfælde, tage direkte kontakt efter afgivelse af ordren.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Hvis du har bestilt flere varer på en samlet bestilling, som ikke er leveret samlet, så udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter, du har modtaget den sidste vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til info@moccatime.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og samtidig oplyse dit ordrenummer, så vi kan finde referencen i vores system. Du kan også udfylde vores standardfortrydelsesformular og sende den retur sammen med varen. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller ved ikke at afhente varen på udleveringsstedet (pakkeshop) uden forudgående aftale med os. Sker dette alligevel, vil PostNord sende pakken retur på vores regning. Beløbet for returfragten samt et administrationsgebyr vil blive fratrukket en eventuel tilbagebetaling.

Hvis du fortryder købet af et pakketilbud eller et samlet køb til specialpris, skal du returnere hele ordren for at modtage fuld betaling retur. Modtager vi kun en del af ordren retur, vil de øvrige varer blive faktureret til fuld pris.

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

  • Fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug
  • Varer som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Bestillingsvarer som er hjemtaget efter dine ønsker og samtykke
  • Espressomaskiner og lignende udstyr (kategoriseret som køkkenmaskiner) som har været udsat for praktisk test (jf. nota fra Forbrugerombudsmanden – se mere her)
  • Enhver form for reparation af udstyr

Hvis du ønsker at fortryde dit køb efter, at varen har været testet/tændt/taget i brug, vil der være tale om en værdiforringelse af varen, og vi fratrækker derfor minimum 30 % af varens pris (dog minimum kr. 1.500). Der vil imidlertid altid være behov for en individuel vurdering af, om det er muligt at gensælge det brugte udstyr, så ønsker du at gøre brug af denne mulighed for fortrydelse, bedes du henvende dig til os via mail til info@moccatime.dk forud for returnering.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal sendes retur til nedenstående adresse, men du er selvfølgelig også velkommen til at returnere varen fysisk i vores showroom på samme adresse:

Moccatime ApS
Theilgaards Allé 3C
4600 Køge
Att.: RETUR

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du er selv ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den. Det er vigtigt, at varen er forsvarligt pakket ind og pakken er sendt som pakkepost, så det er muligt at spore den – husk at gemme din kvittering. 

For at du med sikkerhed modtager alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Manglende original emballage kan medføre en værdiforringelse af varen. Emballagen skal derfor sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur i tilfredsstillende stand. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du skriftligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret

For handler foretaget som privat forbruger hos Moccatime gives der efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

For at du kan udnytte reklamationsretten, er det dog en forudsætning, at fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som f.eks. brug af for kalkholdigt vand i espressomaskiner eller små fremmedlegemer som plastik og sten i kaffekværne. Ligeledes er ingen sliddele reklamationsberettigede i hele perioden på de 24 måneder fra købsdato. Sliddele består bl.a. af pakninger, forkromning af filterholder og portafiltre, o-ringe og lign. 

Bemærk, at hvis du selv eller et andet firma har åbnet for en maskine for at løse problemet, så mister du din garanti og reklamationsret.

Du skal reklamere hurtigst muligt efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du kontakte os på info@moccatime.dk. Skriv venligst så detaljeret som muligt omkring det problem, du oplever. Vi kontakter dig herefter hurtigst muligt vedrørende den videre behandling af din reklamation. Hvis varen skal sendes retur til os, så skal den sendes til følgende adresse:

Moccatime ApS
Theilgaards Allé 3C
4600 Køge
Att.: REKLAMATION

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger ved at fremsende en returfragtlabel til dig, som skal benyttes.

Klagemulighed

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@moccatime.dk eller telefon 51201898. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Vi henviser til Center for Klageløsning:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Link til deres portal findes her.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal via linket her.

Handelsbetingelser – Privatsalg er senest opdateret d. 25. april 2023.

Log ind som