Kaffe, Te & Kakao

Altid friskristede kaffebønner

Det er afgørende for din kaffeoplevelse, at du bruger friskristede, hele kaffebønner. Derfor er det selvfølgelig også friskristet kaffe, du finder her hos Moccatime.

Vi tilbyder særligt udvalgte gourmetkaffer til dig, der ønsker at smage noget at det bedste kaffe. Uanset om du er til den milde og runde smag fra lyse og mellemristede bønner eller en kraftig espresso brygget på mørkere ristede kaffebønner, så finder du det her. Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Gå på opdagelse i det spændende kaffesortiment og lad dig inspirere til din næste kaffe.

Friskristet Arabica kaffe i hele bønner

Chiaroscuro

Chiaroscuro-kafferne er kafferne i de velkendte beige-farvede poser. Kafferne fra denne linje består udelukkende af håndsorterede højkvalitetsbønner ristet i tromlerister. Hver enkelt sort ristes hver for sig, efter den enkelte sorts karakteristika for at få den rette smag. Du finder flere forskellige eksklusive single blends i denne kategori, samt vores alltime bestseller Chiaroscuro 100 % Arabica.

Mokaflor

Mokaflor-kaffe er for dig, som elsker ægte italiensk kvalitetskaffe. Opskrifterne på disse espressoblends stammer fra vores risteri, Mokaflors, etablering i 1950’erne. Alle blends fra denne kaffelinje er efter traditionel italiensk tradition og smag. Dem, du finder i vores sortiment, er alle blends 80/20 (arabica/robusta) med varieret ristetid.

Moccatime

Moccatime-kafferne er en eksklusiv linje af kaffe, som vi fra Moccatime har udviklet i samarbejde med chefristeren fra Mokaflor i Firenze. Kafferne er sammensat med udgangspunkt i dansk kaffekultur og danske smagspræferencer, og samtidig passer de forskellige blends selvfølgelig til både manuelle- og fuldautomatiske espressomaskiner.

Chiaroscuro

Chiaroscuro-kafferne er kafferne i de velkendte beige-farvede poser. Kafferne fra denne linje består udelukkende af håndsorterede højkvalitetsbønner ristet i tromlerister. Hver enkelt sort ristes hver for sig, efter den enkelte sorts karakteristika for at få den rette smag. Du finder flere forskellige eksklusive single blends i denne kategori, samt vores alltime bestseller Chiaroscuro 100 % Arabica.

Mokaflor

Mokaflor-kaffe er for dig, som elsker ægte italiensk kvalitetskaffe. Opskrifterne på disse espressoblends stammer fra vores risteri, Mokaflors, etablering i 1950’erne. Alle blends fra denne kaffelinje er efter traditionel italiensk tradition og smag. Dem, du finder i vores sortiment, er alle blends 80/20 (arabica/robusta) med varieret ristetid.

Moccatime

Moccatime-kafferne er en eksklusiv linje af kaffe, som vi fra Moccatime har udviklet i samarbejde med chefristeren fra Mokaflor i Firenze. Kafferne er sammensat med udgangspunkt i dansk kaffekultur og danske smagspræferencer, og samtidig passer de forskellige blends selvfølgelig til både manuelle- og fuldautomatiske espressomaskiner.

Hvem rister, den kaffe I sælger?

Mokaflor: Din kilde til smagfuld kaffe

Ristningen af kaffebønnerne har vi valgt at lade italienske eksperter om. Og vi har aldrig mødt mere kompetente kafferistere end dem fra det familieejede risteri Mokaflor i Firenze. Her har vi fundet godt håndværk, solid erfaring og en stærk passion for kaffe. Kvalitetskafferne herfra består af håndplukkede bønner fra den seneste høst, så du er sikret frisk kaffe altid. Bønnerne ristes hver for sig i en cylindrisk tromlerister i en variabel cyklus, så ristetiden varieres korrekt for hver enkelt bønnesort. Det betyder, at du vil opleve den særlige aroma fra hver sort træde bedst muligt frem. 

Mere end 70 års erfaring kan smages

Mokaflor, blev grundlagt i 1950’erne af Vasco Bernini i en lille gyde bag Piazza della Signoria i hjertet af Firenze i Italien. I dag er Mokaflor drevet af 3. generation af Bernini-familien.

I alle 70 år har det været Mokaflors mission at tilbyde sine kunder den allerbedste kvalitet og dét er en mission, vi kan stå inde for.

Fokus på bæredygtighed

En grøn agenda

Mokaflor har en mission om at sikre høj kvalitet i alle faser fra bønne til kop. Den mission sikrer de ved at have direkte relationer til de enkelte kaffefarme og ved at arbejde ud fra klart formulerede målsætninger om sporbarhed på kafferne, fair arbejdsforhold, samt kaffebønner fra økologisk og bæredygtigt landbrug.

Alt kaffe du finder her hos Moccatime, kommer altså fra kaffefarme, der følger principperne om bæredygtighed og respekt for miljøet. Dvs., at jordene er gødet med naturlig gødning og agronomiske teknikker, der ikke skader jorden. Mokaflor vælger kun kaffepartier fra plantager, der fortrinsvis bruger bæredygtige landbrugsmetoder såsom permakultur og andre bæredygtige metoder ligesom alt højkvalitetskaffe er miljømæssigt og etisk bæredygtigt og støtter lokalsamfundene i produktionslandene.

I vores sortiment af kaffer indgår der selvfølgelig både økologiske- samt fair trade certificerede kaffer. Kaffebønnerne i de økologiske blends er certificeret økologiske og følger økologiske standarder på alle stadier af forsyningskæden, fra plantage til kop. Mokaflors økologiske kaffeblends er et resultat af et oplyst tilvalg af bæredygtighed og økologi til fordel for verdens fremtidige tilstand

Personlige relationer til kaffebønderne

Mokaflor besøger kontinuerligt kaffebønderne for at sikre deres arbejds- og levevilkår såvel som den aftalte miljømæssige bæredygtighed. Deres ture rundt til kaffebønderne dokumenteres i deres nyhedsbreve og på deres hjemmeside, hvor en række artikler beskriver deres besøg, samt forholdene hos de enkelte kaffebønder fra bl.a. Colombia, Indonesien, Guatemala, Ethiopien m.fl.

Generelt er Mokaflor meget engageret i at forbedre forholdene i kaffeindustrien og således er de dybt involveret i både ICO (International Coffee Organization) og IWCA (International Women’s Coffee Alliance). Vil du vide endnu mere om Mokaflors engagement i bl.a. IWCA og ICO så læs mere her

Med denne viden om Mokaflor og indgående kendskab til de udvalgte kaffer, vi importerer, så mener vi, at det er det mest ansvarlige valg at importere kaffen fra Italien. Alternativt ville vi belaste kloden med endnu flere rejser til kaffefarme, samt import af bønner fra hele verden. Med det in mente er vi stolte af vores valg om at udlicitere ristningen af vores kaffer til Mokaflor, som udover at være et erfaringsbaseret familieforetagende, altså også er både ambitiøse og etisk ansvarlige.

Har du lyst til endnu mere viden om kaffe?

Så kan vi klart anbefale dig at tage en tur forbi Mokaflors eget espresso akademi. Her uddanner og informerer Mokaflor både fagfolk og privatkunder om vigtigheden af en høj bønnekvalitet og om smagsforskellene på kaffer alt efter forarbejdningsmetoder. Det er endnu et karakteriska ved Mokaflor som vi sætter stor pris på – de sætter en ære i at videreformidle deres opbyggede erfaring fra de sidste 70 år.

Godt håndværk går igen i vores Te-sortiment

Kvalitetste gennem syv generationer

Teen, du køber hos Moccatime, er fra det traditionsrige A.C. Perch’s Thehandel, som har fremstillet te siden 1835. Teen importeres fra de bedste plantager og haver verden over, og i sortimentet finder du et bredt udvalg af økologiske teer.

Du vil opleve, at teen er indpakket i ”free flow” pyramideposer. Formen giver bladet mulighed for at folde sig helt ud og dermed udvikle sin fulde bouquet. Desuden er alle teposerne plastikfri – også posen rundt om selve pyramideposen. Teposerne sikrer, at vande uhindret kan strømme gennem posens masker, og materialet er biologisk nedbrydeligt og komposterbart. Den plastikfri folie rundt om teposen sikrer desuden, at duft og smag ikke går tabt. Samtidig er teposerne nemmere for både arbejdspladsen og dig som privatkunde at håndtere frem for løs te.

Til opbevaring har vi dekorative præsentationsæsker, som sikrer, at te-udvalget ser pænt og indbydende ud.

Kingscup Kakao

Stadig den lækreste kakao

Den nemmeste vej til den klassiske kakaodrik er med Kingscup. Du kan bruge den i kakaoautomater eller direkte fra posen i varmt vand eller mælk.​ KingsCup kakao har et højt indhold af kakao og har i mange år være en del af forsvarets feltrationer og er en virkelig lækker kakao at have med på tur, bruge derhjemme eller i automater på arbejdspladsen. Kakaopulveret kan opløses i både varmt og koldt mælk eller vand.

Log ind som