Mokaflor; din kilde til smagfuld kaffe.

Kaffen fra Mokaflor

Godt håndværk, solid erfaring og en stærk passion for kaffe. Det er kendetegnene for vores kaffeleverandør, italienske Mokaflor.

Mere end 70 års erfaring kan smages

Risteriet blev grundlagt i 1950’erne af Vasco Bernini i en lille gyde bag Piazza della Signoria i hjertet af Firenze i Italien. I dag er Mokaflor drevet af 3. generation af Bernini-familien.

I alle 70 år har det været Mokaflors mission at tilbyde kunderne den allerbedste kvalitet. Det første og vigtigste skridt er at udvælge den helt rigtige råvare. Ingen riste- og/eller blandingsmetode vil kunne afføde et tilfredsstillende produkt, hvis ikke kaffebønnen fra start er af høj kvalitet. 

Dedikation fra A til Å

I dag er Mokaflor mere end nogensinde før ambitiøse – særligt indenfor disse 3 områder:

Etisk ansvarlige

Mokaflor udvælger kun kaffe af høj kvalitet, der er miljømæssigt og etisk bæredygtigt og som støtter lokalsamfundene i produktionslandene. Her vælges kun kaffepartier fra plantager, der fortrinsvis bruger bæredygtige landbrugsmetoder såsom permakultur og andre bæredygtige metoder.

Fokus på håndværket

Hos Mokaflor tromleristes kaffen. Men den tromleristes med stor indblanding af det menneskelige håndværk, og hver enkelt kaffevariant ristes stadig hver for sig. Det har Mokaflor gjort i 70 år nu, uden at bøje sig for nye, hurtigere og billigere metoder, der ville kompromittere kvaliteten af det endelige produkt.

Undervisning på eget Espresso Akademi

Videreformidling af den opbyggede erfaring er essentielt for Mokaflor. Derfor uddanner og informerer Mokaflor både fagfolk og privatkunder om vigtigheden af en høj bønnekvalitet og om smagsforskellene på kaffer alt efter forarbejdningsmetoder. Det sker bl.a. på Mokaflors eget Espresso Akadem

Værdierne hos Mokaflor matcher værdierne her hos os i Moccatime, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig kafferne fra Mokaflor som de eneste i Danmark.

Se hele udvalget her.

Log ind som