
Espresso Martini – når din kaffe skal være festlig
Få opskriften på den lækreste kaffe-cocktail og de vigtige tips til, hvordan du shaker den cremede skum.
Godt håndværk, solid erfaring og en stærk passion for kaffe. Det er kendetegnene for vores kaffeleverandør, italienske Mokaflor.
Risteriet blev grundlagt i 1950’erne af Vasco Bernini i en lille gyde bag Piazza della Signoria i hjertet af Firenze i Italien. I dag er Mokaflor drevet af 3. generation af Bernini-familien.
I alle 70 år har det været Mokaflors mission at tilbyde kunderne den allerbedste kvalitet. Det første og vigtigste skridt er at udvælge den helt rigtige råvare. Ingen riste- og/eller blandingsmetode vil kunne afføde et tilfredsstillende produkt, hvis ikke kaffebønnen fra start er af høj kvalitet.
I dag er Mokaflor mere end nogensinde før ambitiøse – særligt indenfor disse 3 områder:
Mokaflor udvælger kun kaffe af høj kvalitet, der er miljømæssigt og etisk bæredygtigt og som støtter lokalsamfundene i produktionslandene. Her vælges kun kaffepartier fra plantager, der fortrinsvis bruger bæredygtige landbrugsmetoder såsom permakultur og andre bæredygtige metoder.
Hos Mokaflor tromleristes kaffen. Men den tromleristes med stor indblanding af det menneskelige håndværk, og hver enkelt kaffevariant ristes stadig hver for sig. Det har Mokaflor gjort i 70 år nu, uden at bøje sig for nye, hurtigere og billigere metoder, der ville kompromittere kvaliteten af det endelige produkt.
Videreformidling af den opbyggede erfaring er essentielt for Mokaflor. Derfor uddanner og informerer Mokaflor både fagfolk og privatkunder om vigtigheden af en høj bønnekvalitet og om smagsforskellene på kaffer alt efter forarbejdningsmetoder. Det sker bl.a. på Mokaflors eget Espresso Akademi.
Værdierne hos Mokaflor matcher værdierne her hos os i Moccatime, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig kafferne fra Mokaflor som de eneste i Danmark.
Se hele udvalget her.
Moccatime linjen er en unik linje af kaffe udviklet i samarbejde med chefristeren fra Mokaflor i Firenze – kun til Moccatime. Kafferne er sammensat med udgangspunkt i dansk kaffekultur og danske smagsløg, og samtidig passer kaffeblandingerne selvfølgelig til både manuelle- og fuldautomatiske espressomaskiner.
Chiaoscuro linien består udelukkende af højkvalitetsbønner, håndsorterede og som altid hos Mokaflor, ristet i tromlerister. Hver enkelt sort ristes hver for sig, efter den enkelte sorts karakteristika for at få den rette smag.
Her er der tale om sand gourmetkaffe.
Mokaflor er for dig, som elsker ægte italiensk kvalitetskaffe. Opskrifterne til disse espressoblends stammer fra Mokaflors etablering af risteri i 1950’erne. Det er alle blandinger efter traditionel italiensk smag. Dem, vi har valgt at føre, er blandinger 80/20 (arabica/robusta) med forskellig ristetid.
Få opskriften på den lækreste kaffe-cocktail og de vigtige tips til, hvordan du shaker den cremede skum.
Mælkeskummet i din café latte, cappuccino eller flat white er afgørende for om du nyder drikken eller ej. Få et godt resultat hver gang – læs guiden her.
Hvorfor er kaffen fra Mokaflor vores klare favorit? Fordi deres passion for kaffe kan smages. Vil du vide mere – lær vores kaffeleverandør bedre at kende her.