Moccatime

Cookie og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Når du handler på www.moccatime.dk, skal du som minimum oplyse:

 

Dit fulde navn, din adresse, din e-mail samt dit telefonnummer.

 

Ovenstående personoplysninger skal vi bruge for at være i stand til at gennemføre en ordre til dig. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer. Vi videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler disse data. Virksomhederne (fx fragtleverandøren) behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Personoplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Alle personoplysninger opbevares i minimum 5 år jævnfør bogføringsloven, hvor du har mulighed for at anmode om sletning eller indsigt af dine informationer, som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af, at dette skulle opstå. Personoplysninger lagres i en kundedatabase, og disse er beskyttet med login og kan kun tilgås af personer ansat hos Moccatime, eller som arbejder i et betroet tilhørsforhold til Moccatime.

 

Som nuværende eller tidligere kunde hos Moccatime har du til enhver tid mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til os på info@moccatime.dk. Den dataansvarlige hos Moccatime er den administrerende direktør.

 

Lovvalg og værneting

Alle køb foretaget på Moccatime.dk er underlagt dansk lov. Eventuelle stridigheder afgøres af de ordinære danske domstole.

 

Cookiepolitik

På Moccatime.dk anvendes cookies, der er nødvendige for at sikre shoppens funktionalitet og for at gøre din brugeroplevelse så behagelig som muligt.

 

Vi indsamler statistik på Moccatime.dk, som giver et anonymt billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor websitet forlades mv. Statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Moccatime.dk og gøre dit besøg så informativt som muligt. Statistikken indsamles ved hjælp af Google Analytics.

 

Til markedsføringsmæssige formål benyttes Google Ads og Facebook sporing, der sikrer dig mere interessante annoncer fra os, samt kampagner og gode tilbud. Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies fra din computer. Hvordan, du gør det, afhænger af din browser.

 

På Moccatime.dk anvender vi følgende typer af cookies

Nødvendige/Tekniske: Cookies, der er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer efter hensigten.

 

Funktionelle: Cookies, der anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at gemme de valg og indstillinger, du foretager på hjemmesiden.

 

Statistiske: Cookies, der bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af Moccatime.dk. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af hvilke brands og blogindlæg, der er mest populære på siden, så vi kan gøre Moccatime.dk så interessant for dig som muligt.

 

Markedsføring: Cookies, der sikrer, at vi kan vise dig relevante annoncer, samt kampagner og gode tilbud, når du anvender sociale medier som Facebook, Instagram, søger på Google eller besøger forskellige sider på Internettet.

 

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage. Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

 

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke på cookie-ikonet nede i venstre hjørne af skærmen.

 

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser. (Hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies, kan dette kun ske ved denne metode).

 

Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

 

Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

 

Cookie og privatlivspolitikken er senest opdateret d. 15/3 2022.

 

Fri fragt ved køb over 599 kr.