Moccatime

Profitec E61 Bottomless Portafilter

Profitec E61 Bottomless portafilter er et bundløst portafilter med 1 stk medfølgende filterkurv med en kapacitet på 21 gram.

 

Lækkert tilbehør til din Profitec espressomaskine.

545,00 kr. (436,00 kr. ekskl. moms)

Profitec E61 Bottomless Portafiler / Bundløst portafiler

 

Det Bundløse portfilteret er udført i forkromet messing og har en diameter på 58mm, som passer til Profitec modellerne Pro 500, Pro 600 og Pro 700, der alle er udstyret med det legendariske E61 gruppehoved. Der medfølger en filterkurv med kapacitet på 21 gram.

 

Et bundløst portafilter har mange fordele, der kan give en endnu bedre espresso. Med et bundløst portafilter vil du bl.a. opleve at få:

 

  • Afsløret fejl: Det bundløse filter er den perfekte fejlfinder i din kaffebrygning. Kværner du for groft eller for fint? Doserer du mængden af kaffe uhensigtsmæssigt i forhold til mængden af vand? Løber kaffen skævt og skal du derfor arbejde med din stamper-teknik? Alle disse forhold bliver synlige med det bundløse portafilter.
  • Mere crema og mere smag: Er du godt i gang med espressobrygningen derhjemme, så ved du, at det er de små detaljer, der gør forskellen. Et bundløst portafilter resulterer i endnu mere crema, da espressoen løber over og igennem færre flader, hvilket vil sige, at der er færre påvirkninger af smagen. Derfor får du den rene kaffesmag helt uforstyrret.