Moccatime

Jura Claris Pro Smart+ filter

Jura Claris Pro Smart+ vandfilter fjerner kalk, renser dit vand og forlænger din maskines levetid. Som noget helt nyt reducerer filteret nu også kalk i bunden af maskinens vandtank.

 

Jura Claris Pro Smart+ filter passer til WE- & X & GIGA Gen. 2 maskinerne.

325,00 kr. (260,00 kr. ekskl. moms)

Jura Claris Pro Smart+ Filter (1 stk)

 

Kalk er enhver kaffemaskines værste fjende. Det handler derfor om at beskytte din Jura espressomaskine mod kalk og opnå den bedste vandkvalitet. Og det er hvad Jura Claris Pro Smart+ hjælper dig med.

 

En kop kaffe består af hele 98% vand. Desto renere dit vand er desto bedre kommer din kaffe til at smage. Jura Claris Pro Smart+ forebygger mod kalkaflejringer og filtrerer vandet for kalk og urenheder. På den måde opnår du den mest optimale vandkvalitet. Mineraler og fluorforbindelser, som er vigtige for dit helbred, bibeholdes.

 

Som noget helt nyt indeholder filteret en kapsel nederst i patronen med naturlige, aktive ingredienser, der stabiliserer vandet i vandtanken og dermed reducerer kalkaflejringer i bunden af tanken.

 

Den øverste del af Claris Pro Smart+ filterpatronen indeholder selvfølgelig ioner og aktivt kul, som vha. up-flow princippet filtrerer præcis den mængde vand, der skal anvendes til den ønskede kaffespecialitet.

 

Ved at vælge Claris Pro Smart+ øger du beskyttelsen, produktsikkerheden og levetiden på din kaffemaskine, så du kan nyde den perfekte kop kaffe – hver gang.

 

Fordele med Jura Claris Pro Smart+ vandfilter
  • Maskinen genkender automatisk vandfilteret og ved derefter, at maskinen bruger filter.
  • Smart filteret skylles automatisk når filteret indsættes.
  • Tager du vandfilteret ud af vandtanken ved maskinen, at den nu skal bruge afkalkning og vil bede om dette.
  • Ved opstart skal du indtaste vandets hårdhed og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 80 og 300 liter.
  • Forlænger maskinens levetid – renser vandet for kalk og urenheder hvilket giver bedre kaffesmag.
  • Udskiftes efter ca. 80 og 300 liter afhængig af vandet hårdhed.

 

Jura Claris Pro Smart+ passer til Jura WE- & X & GIGA Gen. 2 maskinerne