Moccatime

Jura Profi Auto Cappu opskummer

Jura Profi mælkeskummer Gen II er en smart opskummer, som lader dig vælge mellem varm mælk, mælkeskum eller en kombination, så du kan lave en rigtig Latte Macchiato.

 

Inkl. gratis Jura mælkerensetabs, mini, 30 g.

499,00 kr. (399,20 kr. ekskl. moms)

Jura Profi Mælkeskummer er en multifunktionel mælkeopskummer, hvor du kan vælge, om mælken skal skummes, varmes eller både skummes og varmes. Den er ideel til mælkebaserede kaffedrikke, hvor du både ønsker varm mælkeskum og varm mælk.

 

Den kan også leve et fantastisk resultat til en lækker varm kop kakao. Mælkeskummeren er let at betjene med sit elegante drejehjul som blot skal indstilles efter om du ønsker skummet mælk, varmet mælk eller begge dele.

 

Mælken trækkes ind i et flerkammersystem, hvor mælken opvarmes og skummes med luft. Resultatet er en meget fin struktureret mælkeskum med en langvarig cremet konsistens.

 

Jura Profi Mælkeopskummer er let at holde ren, idet du kan udskifte den nederst del af mælkedysen, når den trænger. På den måde opnår du den bedste hygiejne.

 

Mælkeskummeren kommer i et stilrent Jura design og kan tilsluttes alle Jura espressomaskiner (med Jura connector system), der kan lave damp og dermed tilberede mælk.

 

Leveres inkl. 30 g Jura Mælkerens Tabs Mini.