Fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv

Her finder du vores udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv fra de bedste producenter på markedet. Vi fører Juras fulde sortiment samt fuldautomatiske maskiner fra Bonamat, WMF og Bunn.

Ringer eller skriver du til os, vil du opleve kompetent rådgivning ud fra lige netop kaffebehovet på din arbejdsplads.

Tlf: 51201898  E-mail: info@moccatime.dk

Få glade medarbejdere med den bedste kaffeløsning til erhverv

 

Ønsker I en pålidelig og velsmagende kaffeløsning på arbejdspladsen? Med en Jura espressomaskine får I schweizisk præcision og teknologisk excellence, der sikrer det bedste kafferesultat hver gang. Kontoret fortjener pålidelig og lækker kaffe, og Jura leverer netop dette.

 

 

En kaffemaskine til arbejdspladsen, der både er pæn og intuitiv

Juras kaffemaskiners strømlinede design i samspil med en intuitiv brugerflade, gør det let for alle på kontoret at brygge deres foretrukne kaffedrik uden omfattende oplæring.

Vi forstår vigtigheden af kvalitet, bekvemmelighed og pålidelighed i enhver kaffeordning, og vores Juras espressomaskiner lever op til netop disse krav.

 

 

Når I ikke bare vil have god kaffe – men den bedste kaffe på jobbet!

Jura-maskinen forvandler kaffens smag til en uovertruffen oplevelse ved omhyggeligt at male kaffebønnerne efter jeres smag. Den brygger kaffe direkte fra hele bønner, hvilket resulterer i en ekstraordinær smagsoplevelse på arbejdspladsen. 

Med en Jura-espressomaskine til erhverv kan I nemlig forvente en kaffesmag, der går ud over det ordinære. Cremaen forbliver intakt, og hver kop kaffe leverer en forførende og rig smagsoplevelse.

For at opnå det bedste resultat er det afgørende at anvende kaffebønner af ypperste kvalitet. Investeringen i gourmetkaffe betaler sig virkelig, når I ønsker at forkæle medarbejderne med en udsøgt og velsmagende kaffepause. 

 

Få en kaffeløsning på jobbet som I kan være helt trygge ved

Når I vælger Moccatime som jeres kaffe-partner på jobbet, kan I trygt læne jer tilbage med en kaffekop i hånden. Vi hjælper jer nemlig fra start til slut med jeres nye kaffeløsning. Uanset om I vælger vores gratis supportaftale eller betalt serviceaftale, er vi nemlig med jer undervejs. 

Vi leverer jeres nye maskine og går ikke før den er sat op, installeret og medarbejderne har helt styr på, hvordan de vælger deres yndlingskaffe.

Hvis uheldet er ude og der skulle opstå problemer med jeres nye erhvervskaffemaskine, står vi også klar. Hvis maskinen skulle gå i stykker, og vi ikke kan løse problemet telefonisk, henter vi den hos jer, kører den til reparation og sørger endda for en lånemaskine til jer, mens jeres egen bliver repareret. Jeres medarbejdere skal naturligvis ikke undvære deres kaffe!

Vi sørger også for løbende at tjekke jeres maskine, så vi kan tage eventuelle nedbrud i opløbet. Det er nemlig vigtigt for os, at I får en god oplevelse. 

 

 

Hvilken kaffemaskine til erhverv skal I vælge til jeres arbejdsplads?

Hvis I er i tvivl om, hvilken maskine der passer til netop jeres behov, så tøv ikke med at tage kontakt til os i Moccatime. Vi står klar til at rådgive jer om Juras populære erhvervsmaskiner og tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov. 

Få hjælp til at finde en gnidningsfri, tryg og velsmagende kaffeløsning til jeres arbejdsplads. Kontakt os med det samme og skab en arbejdsdag, der starter og slutter med den perfekte kop kaffe.

 

FAQ om fuldautomatiske espressomaskiner

Jura er kendt for at levere pålidelige og velsmagende kaffedrikke med minimal indsats fra brugerens side. Jura er en schweizisk producent af espressomaskiner og kaffemaskiner, der leverer kvalitetsprodukter med avanceret teknologi og elegant design. Med en espressomaskine fra Jura kan du glæde dine medarbejdere, kunder og besøgende med smagfuld kaffe fra en elegant espressomaskine, uanset hvilken slags kaffe de foretrækker.

Ja. Juras espressomaskiner til erhverv kan brygge en bred vifte af kaffedrikke, herunder espresso, cappuccino, caffe latte, americano og mange andre. Det imødekommer forskellige præferencer blandt medarbejderne. Skulle de have helt særlige ønsker til deres kaffe er det også muligt nemt og ligetil at tilpasse kaffeopskrifterne efter deres præferencer. Dermed kan alle medarbejdere opnå nøjagtig den kaffeoplevelse, de ønsker.

Ja, bestemt. I Køge har vi et stort showroom med samtlige Jura espressomaskiner til erhverv tilsluttet og tændt. I ringer bare og aftaler en tid, der passer jer bedst, og så demonstrerer vi de forskellige maskiners funktioner. I får naturligvis også mulighed for selv at prøve kaffemaskinerne og smage alt det kaffe I har lyst til. Så tag endelig en kollega eller to med. (Tlf: 5120 1898)

Nej, slet ikke. Juras kaffemaskiner er kendt for at være nemme at vedligeholde med automatiske rengøringscyklusser og aftagelige komponenter, der kan rengøres i opvaskemaskinen. Som tommelfingerregel skal der blot køres en daglig mælkerens for at sikre optimal drift og god hygiejne. Dén proces er helt automatisk og tager ca. 3 minutter fra start til slut.

Ja. Automatiske funktioner som kaffekværning, brygning og mælkeskumning betyder, at medarbejderne ikke skal bruge meget tid på at forberede deres kaffe. Desuden er Juras espressomaskiner designet til at være nemme at bruge med intuitive funktioner.  Dette kan alt sammen øge produktiviteten ved at spare tid i løbet af arbejdsdagen.

Nej, det er bestemt ikke vores kunders oplevelse. Jura bygger sine espressomaskiner med holdbare materialer, der kan modstå intensiv brug i en kontekst som fx et kontor med mange ansatte. Dette giver en pålidelig og langsigtet investering.

Nej, Juras espressomaskiner har et stilfuldt og professionelt design, der passer godt ind i kontormiljøer. De kan også give en følelse af luksus og kvalitet, som værdsættes af medarbejdere og besøgende.

Log ind som