Fri fragt ved køb over 599 kr.

Fuldautomatiske espressomaskiner

Her finder du vores udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv fra de bedste producenter på markedet. Vi fører Juras fulde sortiment, samt fuldautomatiske maskiner fra Bonamat, WMF og Bunn.

Ringer eller skriver du til os vil du opleve kompetent rådgivning ud fra lige netop kaffebehovet på din arbejdsplads.

Tlf: 51201898 E-mail: info@moccatime.dk

Ønsker I også en kaffeløsning på din arbejdsplads, som er pålidelig og velsmagende med minimal indsats fra medarbejdernes side? Med en Jura espressomaskine er I sikret schweizisk præcision og en teknologisk løsning, som fokuserer på at skabe det bedste kafferesultat hver gang. Det er vigtigt på kontoret, hvor medarbejderne forventer en pålidelig og lækker kop kaffe hver gang.

Designet på Juras kaffemaskiner er strømlinet og eksklusivt og brugerfladen intuitiv for enhver. Det gør det muligt for alle på kontoret at brygge deres foretrukne kaffedrikke uden at skulle have omfattende oplæring.

Juras espressomaskiner er velegnede til kontorer og andre arbejdspladser, der værdsætter kvalitet, bekvemmelighed og pålidelighed i deres kaffeordning. Kaffemaskinerne fra Jura medhjælper et positivt arbejdsmiljø og bidrager til medarbejdernes trivsel ved at tilbyde lækker kaffe med minimal indsats.

Der er maskiner til ethvert behov, hvad end I er få ansatte eller flere hundrede. Ens for alle maskinerne er, at kaffedrikkene sikrer dig og dine ansatte en følelse af at blive forkælet dagligt.

Har du brug for sparring, så guider vi dig gerne til den helt rette maskine til lige præcis jeres kaffebehov på din arbejdsplads.

Jura er overordnet set kendt for at levere pålidelige og velsmagende kaffedrikke med minimal indsats fra brugerens side. Jura er en schweizisk producent af espressomaskiner og kaffemaskiner, der er kendt for at levere kvalitetsprodukter med avanceret teknologi og elegant design. Med en espressomaskine fra Jura kan du glæde dine medarbejdere, kunder og besøgende med smagfuld kaffe fra en elegant espressomaskine, uanset hvilken slags kaffe de foretrækker.

Ja. Juras espressomaskiner til erhverv kan brygge en bred vifte af kaffedrikke, herunder espresso, cappuccino, caffe latte, americano og mange andre. Det imødekommer forskellige præferencer blandt medarbejderne. Skulle de have helt særlige ønsker til deres kaffe er det også muligt nemt og ligetil at tilpasse kaffeopskrifterne efter deres præferencer. Dermed kan alle medarbejdere opnå nøjagtig den kaffeoplevelse, de ønsker.

Ja. I Køge har vi et stort showroom med samtlige Jura espressomaskiner til erhverv tilsluttet og tændt. I ringer bare og aftaler en tid, der passer jer bedst, og så demonstrerer vi de forskellige maskiners funktioner. I får naturligvis også mulighed for selv at prøve kaffemaskinerne og smage alt det kaffe I har lyst til, så tag endelig en kollega eller to med. (Tlf: 5120 1898)

Juras kaffemaskiner er kendt for at være nemme at vedligeholde med automatiske rengøringscyklusser og aftagelige komponenter, der kan rengøres i opvaskemaskinen. Som tommelfingerregel skal der blot køres en daglig mælkerens for at sikre optimal drift og god hygiejne. Dén proces er helt automatisk og tager ca. 3 minutter fra start til slut.

Ja. Automatiske funktioner som kaffekværning, brygning og mælkeskumning betyder, at medarbejderne ikke skal bruge meget tid på at forberede deres kaffe. Desuden er Juras espressomaskiner designet til at være nemme at bruge med intuitive funktioner.  Dette kan alt sammen øge produktiviteten ved at spare tid i løbet af arbejdsdagen.

Nej, det er bestemt ikke vores kunders oplevelse. Jura bygger sine espressomaskiner med holdbare materialer, der kan modstå intensiv brug i en kontekst som fx et kontor med mange ansatte. Dette giver en pålidelig og langsigtet investering.

Nej, Juras espressomaskiner har et stilfuldt og professionelt design, der passer godt ind i kontormiljøer. De kan også give en følelse af luksus og kvalitet, som værdsættes af medarbejdere og besøgende.

Log ind som