Bonamat kaffemaskine

Med en Bonamat kaffemaskine får du en fantastisk kaffeløsning til erhverv. De populære filterbryggere fra Bpnamat leverer altid et pålideligt stykke arbejde og giver jer lækker filterkaffe – hurtigt og effektivt.

Med en Bonamat kaffemaskine er du sikker på at kvaliteten af filterkaffen er helt i top.

Bryg fantastisk kaffe med en Bonamat Kaffemaskine

 

Når det kommer til kaffebrygning, er kvalitet og pålidelighed afgørende. Med en Bonamat kaffemaskine får du netop det. En filterbrygger fra Bonamat er nemlig den perfekte løsning for dig, der ønsker at nyde klassisk filterkaffe og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 

Hos Moccatime står vi altid inde for de produkter vi sælger. Derfor anbefaler vi klart en kaffemaskine fra Bonamat, hvis du er på udkig efter en ny filterbrygger. Vi rådgiver dig gerne til hvilken model du skal vælge – naturligvis ud fra dine ønsker og behov.

Bonamat kaffebryggere er enkle at bruge og sikrer en konsistent smag hver gang. De er bygget til at holde og kan brygge store mængder kaffe på kort tid, hvilket gør dem ideelle til både små og store forsamlinger.

 

Professionel Kaffemaskine til Erhvervsbrug

For erhvervsmæssige behov er en professionel kaffemaskine uundværlig. Bonamat tilbyder et bredt udvalg af professionelle kaffemaskiner, der er designet til at håndtere høj volumen og levere kaffe af højeste kvalitet – på kort tid. Uanset om du har brug for en kaffemaskine til et travlt kontor eller en café, kan du finde den perfekte model i Bonamats sortiment.

En Bonamat filterbrygger er den ultimative løsning for virksomheder, der har brug for at servere kaffe til mange mennesker hurtigt og effektivt. Disse kaffemaskiner er designet til at være nemme at vedligeholde og betjene, samtidig med at de leverer kaffe af høj kvalitet. Med en professionel kaffemaskine fra Bonamat er du sikret pålidelig drift og en fremragende kaffeoplevelse.

 

Bonamat – effektiv og brugervenlig

Bonamat kaffemaskiner er designet til at levere optimal ydeevne og lang levetid. Disse kaffebryggere er perfekte til både kontorer, caféer og restauranter, der kræver en pålidelig og effektiv måde at brygge kaffe på. En Bonamat kaffemaskine sikrer ikke kun en fremragende smag, men også en hurtig bryggeproces, hvilket gør den ideel til travle miljøer.

 

Hvilken Bonamat model skal jeg vælge?

Hos Moccatime finder du serierne Bonamat Novo, Mondo og Matic. Mens Novo og Mondo er kaffebryggere med manuel vandpåfyldning, er Matic koblet på fast vandtilførsel. Hvis du går med en Matic-model, er der altså krav til hvor du kan placere kaffemaskinen, mens Novo og Mondo kan placeres mere frit. Maskinerne brygger 1,7 liter kaffe på 5-7 minutter, hvilket altså betyder at du med en Bonamat kaffemaskine kan brygge omkring 18 liter kaffe på en time.

Har du brug for at brygge filterkaffe i større mængder og endnu mere effektivt, skal du vælge en dobbelt filterbrygger. Både Matic og Mondo fås i en dobbeltudgave med to bryggestationer, hvilket betyder, at du med ”Bonamat Matic Twin” og ”Bonamat Mondo Twin” kan brygge dobbelt så meget kaffe på samme tid. 

Hvis du gerne vil have en filterbrygger, der brygger direkte i termokande fremfor i en glaskolbe, skal du gå med Bonamat TH eller Bonamat THa. Her brygges filterkaffen direkte i en praktisk termokande. Det gør det nemt og hurtigt at tage den friskbryggede kaffe med.

 

Glæd dig til effektiv og smagfuld filterkaffe

Bonamat kaffemaskiner er synonym med kvalitet og pålidelighed. Uanset om du har brug for en filterbrygger med manuel vandpåfyldning, en dobbeltmaskine med fast vandforsyning eller bare en mindre filterbrygger, kan du stole på Bonamat til at levere en smagfuld kaffeoplevelse.

Investér i en Bonamat kaffemaskine i dag og oplev forskellen.

 

Ofte stillede spørgsmål om Bonamat kaffemaskiner

En Bravilor Bonamat-filterbrygger er funktionel, hurtig og pålidelig. Den er virkelig nem at bruge og sikrer en konsistent smag – ved hver brygning. Det gør, at den egner sig særlig godt til brug i erhvervsmæssigt øjemed. Se udvalget af Bravilor Bonamat kaffemaskiner her.

Fælles for kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat er, at de er kendt for deres store stabilitet og driftssikkerhed. Såfremt de bliver afkalket ved behov og generelt vedligeholdt, har de en meget lang levetid.

Hos Moccatime fører vi et bredt udvalg af kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat, og du kan blandt andet finde maskiner fra serierne Novo, Mondo og Matic i vores sortiment af Bonamat filterbryggere. Her giver vi en hurtig gennemgang af serierne og de forskellige modeller.

 

Bonamat Novo 2 og Mondo 2 er begge kaffemaskiner med manuel vandpåfyldning. Begge maskiner brygger en kande kaffe på 1,7 liter (svarende til ca. 12 kopper) på 5 minutter. Novo 2 er lidt bredere end Mondo, men både lavere og mindre i dybden. Med sit blødere design har Novo 2 et mere klassisk udseende sammenlignet med Mondo, der har et mere industrielt look.

 

Matic-serien er med fast vandtilførsel, så du ikke behøver at hælde vand på maskinen, hver gang du skal brygge din filterkaffe.

 

Både Mondo og Matic findes i en ”Twin-udgave” med 2 bryggestationer. Her kan du brygge 2 kander ad gangen og med to ekstra varmeplader og ekstra kander, er det muligt at opbevare sammenlagt 3,4 liter på varmepladerne på toppen, mens der brygges eller opbevares to kander kaffe på de nederste varmeplader. Disse dobbeltmodeller er oplagte til industrikøkkener eller på steder, hvor der er et stort behov for hurtig brygning af store mængder filterkaffe. Twin-modellerne kræver 400 V for at kunne køre optimalt.

 

Foruden Novo, Mondo og Matic, fører vi også Bonamat TH-serien. Her brygger maskinen direkte ned i en praktisk termokande som er nem at medbringe og som holder den friskbryggede filterkaffe varm. TH-maskinerne er oplagte valg til arbejdspladser, hvor der er større afstand mellem køkkenet og dér hvor kaffen skal drikkes – som fx på film set eller på byggepladser. Bonamat TH er med manuel vandpåfyldning, mens Bonamat THa er med fast vandtilslutning.

Det kommer an på hvilke ønsker I har til jeres nye Bonamat filterbrygger – og hvilke muligheder I har ift. placeringen. Hvis I gerne vil slippe for at fylde vand på manuelt, skal I vælge én af modellerne med fast vandtilførsel.

 

Det er Bonamat Matic, Matic Twin eller Bonamat THa. Disse maskiner skal kobles på vand, hvilket dog stiller krav til deres placering. Til gengæld behøver I aldrig bekymre jer om at fylde vand på. Ønsker I i stedet større fleksibilitet ift. placering, skal I vælge en model med vandtank. Det er maskinerne Bonamat Novo 2, Mondo 2, Bonamat Mondo Twin eller en Bonamat TH. 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en Bonamat filterbrygger som kaffeløsningen på arbejdspladsen. Bonamats maskiner er kendt for deres stabilitet og holdbarhed.

Maskinerne er lette at bruge og enormt effektive. Derfor er en Bonamat kaffemaskine det oplagte valg, hvis du gerne vil brygge lækker filterkaffe til mange mennesker - hurtigt og effektivt. Du kan læse mere om, hvorfor en filterbrygger fra Bonamat er et rigtig godt valg som kaffeløsning til erhverv. (link til tekst om filterbrygger)

Det kommer an på om du vælger en model med 1 bryggestation som fx Bonamat Mondo eller om du vælger en model med 2 bryggestationer som fx Bonamat Mondo Twin. Med en enkelt bryggestation kan du brygge 1,7 liter kaffe på 5-6 minutter, mens du med en dobbeltstation kan brygge 3,4 liter på 6-7 minutter. Alle modeller har varmeplade på bryggestationens top, så du kan holde den friskbryggede kaffe varm, mens du brygger næste omgang. 

Bravilor Bonamat er firmaet bag de kendte og populære Bonamat kaffemaskiner. Bravilor Bonamat er et hollandsk firma, der blandt andet udvikler og producerer solide filterkaffemaskiner til virksomheder. 

Log ind som